Ontdek hoe wij uw belastinglast halveren zonder risico met onze fiscale optimalisatie. No cure, no pay - betaal alleen bij resultaat.

Bij GREO: maatwerk fiscale optimalisatie voor minder belasting, zonder risico. Ontdek onze efficiënte aanpak voor financiële groei.

Onze kernwaarden

16+ jaar ervaring

Met meer dan 16 jaar ervaring in fiscale optimalisatie, beloven wij deskundigheid en precisie in elke stap van ons proces. Wij streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die uw financiële situatie optimaliseren, met een toewijding aan uitmuntendheid die al onze diensten doordrenkt.

Gegarandeerde halvering belastinglast

Onze belofte? Gegarandeerde belastingbesparing. Met een focus op kwaliteit en precisie, bieden wij op maat gemaakte oplossingen die uw belastinglast halveren. Onze bewezen methoden en deskundigheid zorgen ervoor dat wij doelgericht te werk gaan, telkens weer uw verwachtingen overtreffend.

No cure, no pay

Onze belofte? No cure, no pay. U betaalt alleen wanneer het gewenste resultaat is behaald. Met onze bewezen aanpak en deskundigheid streven we naar een oplossing op maat die uw belastinglast verlicht, zonder enig risico voor u. Telkens weer overtreffen we uw verwachtingen.

Onze dienstverlening

Fiscale optimalisatie voor particulieren en bedrijven: GREO biedt hoogwaardige diensten met praktijkervaring in diverse industrieën. Ons deskundige team garandeert besparingen en klantgerichte ondersteuning, ongeacht uw fiscale behoeften.

Fiscale expertise voor besparingen: Met brede ervaring in diverse sectoren is GREO dé expert in het begrijpen van uw fiscale behoeften. Ons team garandeert optimale besparingen met een flexibele aanpak voor zowel individuele als zakelijke belastingaangiftes.

GREO streeft naar deskundigheid, efficiëntie en klanttevredenheid: Onze topprioriteit is hoogwaardige fiscale optimalisatie voor particulieren en bedrijven. Regelmatige evaluaties houden ons scherp zonder concessies aan klanttevredenheid.

Ervaren team voor diverse fiscale scenario’s: Bij GREO selecteren we professionals op basis van echte deskundigheid, waardoor we flexibel kunnen inspelen op de unieke eisen van verschillende fiscale situaties.

Dit is wat u kunt verwachten als u een vrijblijvend consult aanvraagt

Stap 1: Consultaanvraag indienen

Vul het aanvraagformulier in met uw contactgegevens en specifieke fiscale behoeften.

Stap 2: Intakegesprek

We plannen een afspraak voor een intakegesprek in om uw fiscale situatie grondig te bespreken en uw doelstellingen te begrijpen.

Stap 3: Analyse van uw situatie

Onze deskundigen analyseren uw financiële documentatie en bekijken alle relevante informatie om een gepersonaliseerd plan op te stellen.

Stap 4: Voorstel op maat

We presenteren een op maat gemaakt voorstel dat gericht is op het optimaliseren van uw belastingen en het behalen van maximale besparingen.

Stap 5: Bespreking van het voorstel

We bespreken het voorstel uitgebreid en beantwoorden al uw vragen om ervoor te zorgen dat u volledig begrijpt hoe ons plan u ten goede zal komen.

Stap 6: Besluitvorming

Na zorgvuldige overweging kunt u besluiten om met GREO samen te werken. Bij akkoord gaan we direct aan de slag om uw belastingdruk te verminderen en uw financiële doelen te bereiken.

Dit zeggen anderen over ons...

Luc Stevens fiscalist en eigenaar van GREO BV

GREO B.V. met Luc Stevens: Uw expert in fiscale optimalisatie

Met uitgebreide praktijkervaring en onder leiding van Luc Stevens, een gepassioneerde expert in fiscale optimalisatie, staat GREO bekend als dé autoriteit op het gebied van belastingbesparingen, zowel voor particulieren als bedrijven. Luc Stevens heeft meer dan 16 jaar ervaring in het vakgebied en heeft talloze klanten geholpen om hun belastinglast te verminderen en hun financiële doelen te bereiken.

Het toegewijde team van GREO bestaat uit ervaren professionals met een diepgaande kennis van fiscale wetgeving en een sterke focus op klanttevredenheid. We begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft en we streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan deze behoeften.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend consult.

Bij GREO kijken we ernaar uit om met u samen te werken en uw financiële situatie te optimaliseren met gegarandeerde besparingen. Uw succes en tevredenheid staan centraal in alles wat we ondernemen.

Maak een weloverwogen keuze door ons te contacteren

Veelgestelde vragen

Bij GREO betaalt u alleen wanneer het gewenste resultaat is behaald. Dit betekent dat als er geen besparingen worden gerealiseerd, er geen kosten in rekening worden gebracht.

U kunt een vrijblijvend consult aanvragen door contact met ons op te nemen via e-mail op info@greo.be of telefonisch op +32488108683. Ons toegewijde team zal graag een afspraak met u regelen.

GREO biedt gepersonaliseerde oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke fiscale behoeften, gegarandeerde besparingen en een sterke focus op klanttevredenheid. Met onze expertise en ervaring kunt u uw belastinglast verminderen en uw financiële doelen bereiken.

GREO onderscheidt zich door meer dan 16 jaar ervaring in het vakgebied en wordt geleid door Luc Stevens, een gepassioneerde expert in fiscale optimalisatie. Het toegewijde team van GREO biedt op maat gemaakte oplossingen met een sterke focus op klanttevredenheid.

Fiscale optimalisatie verwijst naar het proces waarbij belastingverplichtingen worden geanalyseerd en geoptimaliseerd om legaal en ethisch de belastingdruk te verminderen, wat resulteert in besparingen voor particulieren en bedrijven.

Zeker, dat is mogelijk. Het is echter niet noodzakelijk. U kunt gerust uw huidige vertrouwenspersoon behouden en mij alleen inschakelen voor fiscale optimalisatie.

Ik ben niet buitengewoon. Er zijn zeker andere fiscale accountants die, net als ik, bekend zijn met methoden waarmee ondernemers volledige vrijheid hebben over het belastingpercentage dat ze betalen, of zelfs of ze belasting betalen. Veel van mijn collega’s werken echter alleen voor grote bedrijven. De structuren die ik de afgelopen jaren heb bestudeerd en toepasbaar heb gemaakt voor gewone ondernemers zijn vaak gebaseerd op die van grote bedrijven, zoals Google, IKEA, Amazon, en anderen die weinig tot geen belasting betalen. Daarom onderscheid ik me. Ik ben momenteel de enige die zich richt op de gewone ondernemer.

Bij oplichting geef je geld of andere waardevolle zaken aan een oplichter. Dat is niet het geval bij mijn ‘exclusieve aanbod’. Ik bied 7 manieren van ‘fiscale spitstechnologie’ aan om winsten uit je onderneming te halen, resulterend in maximaal 15% belasting of zelfs geen belastingen. Bij vrijwel al mijn diensten werk ik op ‘no cure, no pay’-basis, wat zeldzaam is bij fiscale accountants. Met mijn ‘exclusieve aanbod’ ga ik nog verder; hier hoef je mij niets te betalen, dus geen enkel risico voor jou.

Natuurlijk heb ik een verdienste bij de resultaten die ik behaal. Echter, deze verdienste kost jou niets, aangezien je mij niets hoeft te betalen. Mijn inkomen komt voort uit de belastingen die je bespaart. Ik ontvang een klein percentage van de belastingbesparing als mijn vergoeding.

Vraag uw vrijblijvend consult aan!

Contactgegevens GREO BV

Openingstijden
Maandag:     08:00 – 18:00
Dinsdag:        08:00 – 18:00
Woensdag:   08:00 – 18:00
Donderdag:  08:00 – 18:00
Vrijdag:          08:00 – 18:00
Zaterdag:      08:00 – 18:00
Zondag:         08:00 – 18:00

BTW-ID: BE0734440844

GREO BV | Alle rechten voorbehouden