+32 488 10 86 83 info@greo.be

Wat zijn mijn slaagkansen om een doorstart te maken?

Vanuit een bestaande onderneming met problemen…, daar wijst de statistiek uit dat de ‘overlevingskansen’ eerder bescheiden zijn bij een WCO al zijnde ‘plan-A’. Maar hoe dan ook win je tijd en dat is meestal het hoogst kostbare goed. Je kan nu immers in alle rust werken aan een alternatieve doorstart indien ‘plan-A’ als zijnde WCO niet positief zou aflopen.

Bij ProfiConsult kunnen we steeds, reeds van bij aanvang, een ‘plan-B’ paraat houden zodat u te allen tijden kan overstappen mocht de toekomst van de WCO beschermde onderneming er niet rooskleurig uitzien. Ons kantoor heeft immers niet alleen de nodige expertise in huis om uw zinkende schip via een WCO drijvende te houden.

Met ons juridisch én strategisch inzicht kunnen we uw huidige onderneming begeleiden vanaf de aanvraag tot een gerechtelijke reorganisatie tot het uitwerken en uitvoeren van de WCO herstructurering. En… daaroverheen kunnen we voorzien in een nieuwe onderneming waarmee u verder aan de slag kan met het hart en de ervaring van uw huidige ‘oude’ onderneming.