KBO Cleaning: voor stralende omgevingen, top schoonmaak voor bedrijven, kantoren, scholen én particulieren. Kies kwaliteit, kies gezondheid.

Bij KBO Cleaning draait alles om kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en klanttevredenheid. Onze diensten bieden grondige reiniging en efficiëntie, aangepast aan uw planning, voor een stralende omgeving.

Onze kernwaarden

Kwaliteit

Met kwaliteit als onze leidende waarde, benaderen we elk schoonmaakdetail met zorgvuldige precisie, strevend naar een omgeving doordrenkt met zorg van het hoogste niveau.

Flexibiliteit

Met flexibiliteit als leidend principe, passen we ons flexibel aan aan uw behoeften en leveren we schoonmaakoplossingen op maat voor een dynamische omgeving.

Klanttevredenheid

Met een focus op klanttevredenheid, gaan we verder dan de norm om op maat gemaakte oplossingen te bieden, waardoor elke ruimte voldoet aan de hoogste tevredenheidsnormen.

Onze dienstverlening

Professionele schoonmaak voor zowel particulieren als bedrijven: KBO Cleaning biedt hoogwaardige diensten voor zowel particulieren als bedrijven. Met praktijkervaring in diverse omgevingen begrijpen we uw specifieke behoeften. Ons deskundige personeel garandeert een brandschone omgeving en vriendelijke service. Kies voor KBO Cleaning voor kwaliteit en klantgerichtheid, ongeacht uw schoonmaakbehoeften.

Praktijkervaring voor kwaliteit: Onze ruime ervaring in diverse sectoren, waaronder onderwijs, kinderopvang en meer, maakt KBO Cleaning tot de expert in het begrijpen van specifieke behoeften en veiligheidsnormen. Ons ervaren personeel waarborgt niet alleen hygiëne, maar creëert ook een aangepaste omgeving die bijdraagt aan verschillende behoeften, of het nu gaat om educatieve, zakelijke of andere omgevingen.

KBO Cleaning’s toewijding aan kwaliteit, snelheid en klanttevredenheid: Bij KBO Cleaning hebben we een duidelijke focus op kwaliteit, snelheid en klanttevredenheid. Onze topprioriteit is het waarborgen van hoogwaardige schoonmaakdiensten voor bedrijven en kantoren. Regelmatige tevredenheidsonderzoeken stellen ons in staat efficiëntie te handhaven zonder concessies te doen aan klanttevredenheid.

Gekwalificeerd personeel voor diverse omgevingen: Ons team bestaat uit gekwalificeerde professionals met ervaring in onderwijs, kinderopvang, bedrijven en kantoren. Bij KBO Cleaning selecteren we medewerkers op basis van ware kwaliteit, zodat we een deskundig en ervaren team hebben dat flexibel kan inspelen op de unieke eisen van verschillende omgevingen.

KBO Cleaning: Expert in Particuliere & Zakelijke Schoonmaak. Kwaliteit en snelheid staan centraal. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Dit is wat je kunt verwachten als je een offerte aanvraagt

Stap 1: Offerteaanvraag indienen

Vul het offerteformulier in met uw gegevens en specifieke schoonmaakbehoeften.

Stap 2: Reactie binnen 24 uur

Ontvang binnen 24 uur een bevestiging en anticiperende reactie om uw aanvraag in detail te bespreken.

Stap 3: Locatiegegevens voor schoonmaak

Bespreek specifieke details over waar de schoonmaakwerkzaamheden moeten plaatsvinden voor een gerichte aanpak.

Stap 4: Inzicht in werkbereik en tijd:

Ontvang details over het werkgebied en de geschatte benodigde tijd.

Stap 5: Tariefvoorstel ontvangen

Krijg een gedetailleerd tariefvoorstel op basis van afstand, tijd en eventuele extra diensten.

Stap 6: Bevestiging en definitieve details

Bevestig uw akkoord en ontvang alle benodigde informatie voor een vlekkeloze uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden.

Dit zeggen anderen over ons...

''Onze werkplek is nog nooit zo schoon geweest! Top service en professioneel werk verricht, wij zullen zeker vaker terugkomen voor opdrachten.''
Claudia
⭐⭐⭐⭐⭐
''Geweldige schoonmaakpartner! Ik kan het iedereen aanbevelen die een serieuze opdrachtnemer zoekt, en die de opdrachten goed uitvoert. Betrouwbaar en efficiënt!''
Houssam
⭐⭐⭐⭐⭐
''Klanttevredenheid staat centraal! Wij zijn tevreden mede door de meedenkendheid en de moeite die zij nemen voor hun klanten. Een professioneel en klantgericht schoonmaakbedrijf!''
Anita
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Hallo! Wij zijn KBO Cleaning

Met uitgebreide ervaring in de praktijk staat KBO Cleaning bekend als dé expert in hoogwaardige schoonmaak, zowel voor particulieren als bedrijven. Ons toegewijde team streeft ernaar professionele en klantgerichte diensten te leveren, aangepast aan uw unieke behoeften.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor vragen, offertes en samenwerking. U kunt ons bereiken via kbocleaning@outlook.com of telefonisch op +31638070654. Ons adres is Geallieerdenlaan 30, 3527 BV Utrecht.

Bij KBO Cleaning kijken we ernaar uit om met u samen te werken en uw omgeving te verfraaien met onberispelijke schoonmaakresultaten. Uw succes en tevredenheid staan centraal in alles wat we ondernemen.

Maak een weloverwogen keuze door ons te contacteren

Veelgestelde vragen

Ja, wij werken met hoogwaardige schoonmaakmiddelen. Indien de klant zijn eigen producten wilt gebruiken, is dat zeker ook mogelijk. Het tarief wordt dan lager.

Wij streven ernaar om een vaste schoonmaker, of meerdere vaste schoonmakers, per locatie in te zetten.

Onze medewerkers zijn ervaren, kundig en bieden hoogwaardige schoonmaakdiensten aan. Ze zijn hiervoor opgeleid en krijgen de juiste trainingen en scholingsmogelijkheden.

De schoonmakers werken 7 dagen per week en zijn altijd beschikbaar.

Ja, dit is zeker mogelijk. Vraag hiervoor een offerte aan of stuur een e-mail naar KBOcleaning@outlook.com.

Wij zijn werkzaam in heel Nederland.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan!

Contactgegevens KBO cleaning

Geallieerdenlaan 30, 3527 BV Utrecht.

Openingstijden
Maandag:     08:30 – 18:00
Dinsdag:        08:30 – 18:00
Woensdag:   08:30 – 18:00
Donderdag:  08:30 – 18:00
Vrijdag:          08:30 – 18:00
Zaterdag:      08:30 – 18:00
Zondag:         08:30 – 18:00

KvK-nummer: 87164574
BTW-ID: NL004368525B67

KBO Cleaning | Alle rechten voorbehouden